Zoek product (en)

Cart

Totaal € 0,00 (0 items) Uitchecken
 

Waarom Uw Notebook LCD Vervangen

Wanneer laptops en andere kostbaar electronica beschadigd zijn, denken de meeste mensen dat herstelling duur is. LCDtec biedt echter een goedkoop en tijdsbesparend alternatief om uw laptop te herstellen. Zo hoeft u geen volledig nieuw laptop te kopen. Niet alleen zal het vervangen van laptop scherm u tijd en geld besparen - het helpt ook het milieu.

Waarom Uw Laptop LCD Vervangen?

 • Bespaart Geld - Uw laptop scherm vervangen bespaart tijd, geld, moeite en is bovendien milieuvriendelijk. Wij zijn gespecialiseerd in laptop schermen voor herstelling.
 • Snelle Laptop Scherm Installatie - Het verwijderen van het beschadigde laptopscherm en het installeren van een vervangend laptop scherm is eenvoudig en tijdsefficiënt. Het vervangen van uw laptopscherm kan 30 minuten of minder duren, zelfs voor een beginner, en vraagt slechts een schroevendraaier en een mes of ander scherp voorwerp. Zie onze instructies voor vervanging.instructies voor vervanging.
 • Geen Bestanden Overzetten - Wanneer u uw laptopscherm herstelt, bespaart u de kosten (zowel directe kosten om de bestanden over te brengen en de indirecte kosten van de bestede tijd) om al uw belangrijke bestanden en gegevens van de beschadigde laptop naar een nieuwe laptop over te brengen. U kunt ook het risico lopen uw bestanden te beschadigen of te verliezen tijdens de bestandsoverdracht.
 • Gebrekkige Garantie - Uw laptop standaard fabrieksgarantie dekt enkel fabrikant gebreken, maar niet op onvoorziene schade door fout gebruik.
 • Ecologische aspect van een Laptop herstelling - herstellen van uw laptop in plaats van de aanschaf van een nieuwe laptop 1) vermindert de behoefte aan extra stortcapaciteit 2) vermindert de milieu-effecten van potentieel schadelijke elektronisch afval en 3) vermindert uitstoot van koolstof uit de vervaardiging van nieuwe laptops.

Waarom voor LCDtec BV Kiezen?

 • Grootste Selectie van Laptop Schermen - Wij hebben de grootste selectie van nieuwe laptop schermen van elke aanbieder in Europa. Dit is voornamelijk belangrijk gezien het feit dat er duizenden laptop modellen zijn en duizenden laptop scherm onderdeel nummers.
 • Lage Prijzen - De prijzen voor onze vervangingsschermen zijn aanzienlijk lager dan de prijzen voor vervangingsschermen van de laptop fabrikanten. Onze aankoop in grote volumes stelt ons in staat om de besparingen door te berekenen aan onze klanten.
 • Kwaliteit - Het overgrote deel van onze inventaris bestaat uit nieuwe laptop schermen aangekocht bij de LCD scherm fabrikanten zelf. Onze diepgaande testen garanderen dat onze inventaris van hoge kwaliteit is en de visuele standaard van de LCD scherm industrie respecteert.
 • Snelle Order Verwerking - Aangezien wij de laptop schermen die wij verkopen op voorraad hebben zijn wij in staat de bestellingen nog dezelfde dag of de volgende werkdag te verwerken en te verzenden. Snelle verzending betekent minder vertraging tijdens het verzenden en dus een snellere herstelling van uw laptop.
 • Deskundige Werknemers - Wij leveren sinds 2001 exclusief laptop schermen en onze werknemers kennen laptop schermen beter dan elk andere leverancier van computeronderdelen.
 • Klantenservice - Een sterke relatie met onze klanten is ons doel. Onze klantenservice staat voor een snelle verzending, deskundige werknemers, klantenopvolging en proactief terugkeerbeleid.