Zoek product (en)

Cart

Totaal € 0,00 (0 items) Uitchecken
 

Hoe bestelt u een laptop LCD

Stap 1: Verzamel Laptop Scherm Informatie

Om het juiste laptop scherm te bepalen, vragen we om wat informatie. U kunt een bestelling voor een laptop scherm plaatsen op twee verschillende manieren: 1) met laptop model of 2) met onderdeelnummer.

Te bestellen Laptop Model:

U kunt uw laptop model op de PVC-omhulsel rond uw laptop scherm vinden of in de buurt van uw toetsenbord. Als u uw laptop model niet kunt vinden op een van die twee plaatsen dan kunt u eventueel ook onderaan uw laptop zoeken.

Gelieve de volgende gegevens te verzamelen:

  • Laptop merk en model
  • Resolutie van het laptop scherm
  • Afmetingen van uw laptop scherm (diagonaal gemeten)
  • Oppervlak van het scherm: glanzend of mat

Laptop scherm oppervlak is ofwel glanzend of mat. Een gemakkelijke manier om de oppervlakte van uw laptopscherm te bepalen is om uw laptop uit te schakelen en naar het laptop scherm te kijken. Als u uw weerspiegeling ziet, dan heeft u een glanzend laptop scherm. Als u uw spiegelbeeld niet ziet, dan heeft u een mat laptop scherm.

Te bestellen onderdeelnummer:

U moet uw scherm verwijderen om het onderdeelnummer op de achterkant te vinden.

  1. Verwijder uw laptopscherm. Klik hier voor meer gedetailleerde instructies voor het verwijderen van het laptop scherm.
  2. Zoek het etiket van de fabrikant op de achterkant van het scherm. Hieronder vindt u verschillende voorbeelden waarop het etiket kan lijken.
  3. Raadpleeg de onderstaande tabel om u te helpen bepalen welk onderdeelnummer u heeft op het etiket van het schermfabrikant.
Zoek het etiket van de schermfabrikant Zoek een onderdeelnummer voor het scherm die begint met Voorbeeld onderdeelnummer van de schermfabrikant
AU Optronics (AUO) B B141EW01 V.0
BOEhydis (Hyundai Display) HT or HV HT141WX1-101
Chi Mei Optoelectronics (CMO) N N154I2-L01 Rev. C3
Chunghwa (CPT) CLAA CLAA154WA01
HannStar HSD HSD150PX14-A
Hitachi TX TX39D87VC1FAA
IDTech IA or N IAXG15H
LG.Philips LP LP141X14 (A1)
Quanta Display QD QD14TL01 Rev: 02
Samsung Electronics LTN LTN154X3-L01
Sanyo-Torisan (name not on label) TM TM150XG-02L02D
Sharp LQ LQ133K1LA04
Toppoly (tpo) TD TD141THCA1
Toshiba Matsushita Display Technology Co, Ltd. (TMD) LTD LTD133EX2A

Gelieve dan de volgende gegevens te verzamelen:

  • Laptop scherm fabrikant onderdeelnummer
  • Oppervlak: glanzend of mat
  • Uw laptop merk en model

Stap 2: Product opzoeking

Zodra u de nodige informatie in stap 1 heeft verzameld, typt u het onderdeelnummer van de laptop of laptop scherm in het product zoekvak bovenaan de LCDtec BV webpagina. Klik op zoeken. U krijgt vervolgens de resultaten die het best overeenkomen met uw zoekopdracht.

Kies het item dat het meest overeenkomt met het item dat u zocht. Als u een bestelling via laptop model opmaakt, dan moet u de juiste maat, resolutie en schermoppervlak kiezen.

Stap 3: Neem contact met ons op

Om de beschikbaarheid van een vervangingsscherm voor uw specifiek laptop model te kennen, neem dan contact met ons op via telefoon of email.

Stap 4: Bestellen

Van zodra we de beschikbaarheid van een vervangingsscherm voor uw laptop model meedelen, kunnen onze medewerkers met u de prijs, verzendkosten en betaling instructies bekijken.

De details van onze betalingsmogelijkheden kunnen hierworden gevonden.

Stap 5: Verwerking en verzending

Nadat LCDtec BV uw betaling heeft ontvangen, zullen de producten worden verwerkt en verzonden: hetzij dezelfde dag of de volgende werkdag. Houd er rekening mee dat de bestellingen ontvangen in het weekend, in de vakantieperiode of na de normale kantooruren verzonden worden op de eerstvolgende werkdag.

Eens het artikel verzonden is, zal LCDtec BV de nodige tracking informatie per email doorsturen.