Zoek product (en)

Cart

Totaal € 0,00 (0 items) Uitchecken
 

Bedrijfsprofiel

LCDtec BV is exclusief gespecialiseerd in het leveren van laptop schermen voor laptop herstelling. Sinds 2001 leveren wij exclusief laptop schermen. LCDtec BV koopt de laptop schermen in groot volume aan van laptop scherm fabrikanten zoals AU Optronics (AUO), LG, Philips en Samsung. Dit garandeert dat wij de grootste selectie en inventarisatie van nieuwe laptop schermen in de computer herstellingsmarkt hebben en dat helpt ons bij het bieden van zeer gunstige prijzen, zeker in vergelijking met het aankopen van laptop schermen direct van de laptop fabrikant.

LCDtec BV is ontstaan als een economisch en tijdsbesparend alternatief voor 1) het aanschaffen van een nieuwe laptop en 2) de hoge kosten die laptopfabrikanten voor een scherm rekenen. Wij van LCDtec BV geloven dat het bestellen van een vervangingsscherm voor uw laptop een pijnloze en gemakkelijke transactie moet zijn. Of u nu een individuele laptop gebruiker, zakelijke laptopgebruiker, computer hersteller, electronica winkel of computer verdeler bent, wij van LCDtec BV zijn u graag van dienst.

Waarom LCDtec

  • Lage Prijzen - Onze volumineuze aankopen stellen ons in staat om de besparingen door te rekenen aan onze klanten. Klanten kunnen meer dan 50% besparen op de prijs van de laptopfabrikanten door te kopen bij LCDtec BV.
  • Hoge Kwaliteit - 95% van onze inventarisatie bestaat uit nieuwe laptop schermen die zijn aangekocht van de LCD scherm fabrikanten. Onze diepgaande testen verzekeren dat onze inventarisatie voldoet aan de bedrijfsstandaard.
  • Snelle Order Verwerking - Aangezien de laptops schermen die wij aanbieden op voorraad zijn, zijn wij in staat bestellingen nog dezelfde dag te verwerken en te verzenden. Snelle order verwerking en verzending betekent minder vertraging.
  • Deskundige Medewerkers - LCDtec BV levert exclusief laptop schermen sinds 2001. Onze medewerkers zijn de beste deskundigen in de markt van computeronderdelen.
  • Klantenservice - Een sterke relatie met de klant is ons doel. Onze klantenservice bewijst zichzelf door onze snelle verzending, deskundige medewerkers, klantenopvolging en ons pro-actieve terugkeerbeleid.
  • Ecologisch Voordeel - Het herstellen van een laptop helpt niet alleen de klanten bij het besparen van geld en tijd, het helpt tevens het milieu door 1) het aantal electronisch afval in ons land te beperken en 2) de CO2 uitstoot die vrijkomt tijdens het fabriceren van een nieuwe laptop te vermijden.

Contacteer Ons

Bedrijf:

LCDtec BV

BTW:

NL819832674B01

Werk Uren:

9:00 - 18:00

Adres:

LcdTec B.V.
STADHUISPLEIN 354
5038 TH Tilburg
Netherlands

Telefoonnummer:

+31 20 2170 262

E-mail:

Verkoop@LCDTec.nl